Paslanmaz Zincirler
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.
Paslanmaz Zincir Çeşitleri ve Fiyatları
Paslanmaz çelik zincirlerin farklı faktörlere göre sınıflandırılması
Paslanmaz çelik zincirler özellikle korozyon direncinin, temizliğin veya belirli kimyasalların gerekli olduğu alanların yanı sıra yüksek ve düşük sıcaklıktaki yerler için uygundur. Malzemeye göre sınıflandırma: Asit direnci, alkali direnci, soğuk ve ısı direnci, uzun ömür ve diğer özelliklere sahip 1Cr18Ni9Ti veya SS304 paslanmaz çelikten yapılmış yüksek kaliteli ürünleri benimseyin. Gıda, kimya, ilaç, kauçuk, baskı, makaralama vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Giriş ve çıkış katı bir şekilde donatılmıştır ve çağdaş konfigürasyonla iyi bir şekilde donatılmıştır.
304 ve 316 ve 316L gibi östenitik paslanmaz çelik zincir serileri, asit ve alkali gibi iyi korozyon direncine ve -40 ° ila 600 °arasındaki engebeli sıcaklık yerlerine sahiptir. Kuvvetle karşılaştırıldığında, 316L manyetiklere, sıkı sıcaklık uyumluluğuna ve kimyasal korozyon direncine karşı daha iyi dirence sahiptir. 2Cr13 gibi martensitik paslanmaz çelik zincir serisi, yalnızca uygun korozyon önleyici özelliğe değil, aynı zamanda düzgün karbon içeriğine sahip karbon çeliğinin mukavemetine de sahiptir.
Bir dizi kısa adımlı hassas makaralı zincir; B serisi kısa adımlı hassas makaralı zincir; Al serisi düz plakalı makaralı zincirler; B serisi düz plakalı makaralı zincirler; ağırlıklı seri makaralı zincirler; kısa adımlı Konveyör Zincirinin Aksesuarları; Çift adımlı tahrik zinciri; Çift adımlı konveyör zinciri; Çift adımlı konveyör zinciri eki; Dişli zincir; Plaka zinciri; İçi boş pim zinciri
Paslanmaz Çelik Zincir ve Paslanmaz Çelik Yaprak Zincirleri
Paslanmaz çelik zincir, perçin veya pimlerle birbirine bağlanan kaynaklı bağlantılardan oluşan bir endüstriyel zincir türüdür. Paslanmaz çelik çubuklar ve tel yapan aynı metal alaşımından oluşur. Paslanmaz çelik zincir, içi boş bağlantılar da dahil olmak üzere çeşitli şekillerde gelir. İçi boş bağlantılar, her iki ucunda sağlam kaynaklı bir sekizgene sahiptir, bu da onları mücevher ve tıbbi uygulamalar için ideal kılar. Paslanmaz çelik zincirler de paslanmaya karşı dayanıklıdır, bu da onları açık hava etkinlikleri için iyi bir seçim haline getirir.
Paslanmaz çelik zincir birçok farklı boyut, şekil ve renkte mevcuttur. Doğal renklerde mevcuttur ve kendinden yağlamalı bileşenlere, darbe direncine ve basınç düşürme silindirlerine sahiptir. Yüksek düzeyde hijyenik zincir iletimi gerektiren uygulamalar için uygundur. Farklı gıda ürünlerini ve hafif ürünleri taşımak için de kullanılabilir. Paslanmaz çelik zincir hakkında daha fazla bilgi için bugün bir üreticiye başvurun. Bu zincirler paslanmaz çelik ve diğer paslanmaz çelik alaşımlarında mevcuttur.
Dayanıklılık açısından paslanmaz çelik zincir dayanıklıdır ve paslanmaya ve paslanmaya karşı dayanıklıdır. Parlak yüzeyi krom kullanımı ile mümkün olmaktadır. Bu işlem aynı zamanda zinciri zorlu koşullarda dayanıklı hale getirir. Sıradan zincirlerin aksine, endüstriyel sınıf zincirler korozyona karşı oldukça dirençlidir ve yıllarca dayanır. Bazı paslanmaz çelik zincirler, çevresel faktörlere karşı daha dirençli hale getirmek için manganez, karbon, nikel ve silikon gibi diğer metalleri de içerir.
Paslanmaz çelik çok güçlü ve dayanıklı olduğu için takı için mükemmel bir seçimdir. Saf gümüşten farklı olarak zamanla kararmaz veya sararmaz. Kuyumcular, gümüş zincirlere alternatif olarak paslanmaz çelik zincirler kullanıyor. Paslanmaz çelik, diğer metaller gibi kararmaz veya çizilmez, bu da onları saf gümüşten yapılmış ayarlar için mükemmel kılar. Bu nedenle birçok kişi gümüşe alternatif olarak paslanmaz çelik zincir kullanmaktadır.
Paslanmaz çelik makaralı zincirler oldukça dayanıklıdır. Geleneksel makaralı zincirlerin aksine, çatlamadan veya kırılmadan yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanabilirler. Paslanmaz çelik makaralı zincirler özellikle korozyon ve yüksek sıcaklıkların mümkün olduğu uygulamalarda kullanışlıdır. Korozyona karşı dirençleri nedeniyle, bu zincirler zorlu ortamlarda uzun süre dayanabilir. Bu özellikler, onları yüksek kaliteli bir zincirin önemli olduğu uygulamalar için ideal kılar. Daha uygun bir fiyata paslanmaz çelik zincirler 10′ kutu, 50′ makara ve 100′ makara olarak gelir.
Paslanmaz çelik makaralı zincirler para için en iyi değerdir. İç sürtünmeyi azaltan sağlam silindir ve burç tasarımları ile yapılırlar. Genel Görev Artı zincirleri, cilalı bileşenler içerdikleri için Ekonomi Artı zincirlerinden daha güçlüdür. Genellikle 100′ makaralarda satılırlar, ancak boy kesme seçenekleri mevcuttur. Daha sağlam bir şeye ihtiyacınız varsa çelik ve paslanmaz çelik makaralı zincir arasında da seçim yapabilirsiniz. Bugün piyasada çok çeşitli paslanmaz çelik zincir türleri vardır, böylece ihtiyaçlarınız için mükemmel olanı bulabilirsiniz.
Paslanmaz çelik kolyeler uzun süre dayanabilir. Paslanmaz çelik bir kolye birkaç yıl sonra parlaklığını kolayca kaybedebilir, ancak gümüş veya altın kadar sık cilalamaya gerek yoktur. Aslında, paslanmaz çelik kolyeler yalnızca minimum miktarda bakımla 25 yıla kadar dayanabilir. Ayrıca 304 kaliteden çok daha güçlü ve dayanıklı bir malzeme olan 316L kalite paslanmaz çelik arasından seçim yapabilirsiniz. Paslanmaz çelik kolyeler altından bile daha dayanıklıdır ve normal hava koşullarında 1200 yıla kadar dayanabilirler.